Blog

“g o n d o l a t o k”

P a j z s m i r i g y

Sajnos nagyon nagyon sok embernél felmerülő probléma 🙁 Mikor egy új vendég érkezik hozzám, a leleteit szorongatva, mindig azt mondom, hogy oké, most vegyünk egy mély levegőt, és mielőtt bármilyen papírt is meglesnék, beszélgessünk. Ezek általában nagyon hosszú beszélgetések, melyek végén leletek nélkül is hamar rá lehet jönni a problémára. A test és a lélek beszél, csak meg kell hallgatni.Elég összetett, és komoly, ám nem megoldhatatlan probléma. Rajtad áll, hogy változtatsz e.

A l g a

Tudtad, hogy 1 gramm algában annyi tápanyag van, mit 1 kg zöldségben? Az alga a leggazdagabb béta-karotin forrás, és mind a 10 féle karotinoid megtalálható benne.

Klorofill tartalma kiemelkedő mennyiségű, így kitűnő méregtelenítő és emésztésserkentő.
18 féle aminosavjából 8 esszenciális. ( esszenciális aminosavakat nem termel a szervezeted, kívülről kell pótolni).
Az alga, más nevén spirulina, nagy mennyiségben tartalmaz folsavat, tiamint, riboflavint, káliumot, krómot, rezet, vasat, foszfort, jódot, magnéziumot, nátriumot, káliumot,  krómot, cinket, omega 6-ot.
Vitaminjai között ott van az A-, C-, D-, K-, E- vitamin, de valamennyi B-vitamint is magába foglalja.
Emelett tartalmaz még poliszacharitokat, fehérjét, fikocianint, antioxidánsokat, és kb 2000 különféle enzimet. 
ÉS AMI A MÉG ENNÉL IS JOBB:

Egyik különlegessége a benne található növekedési faktor, a CGF, mely kivételes immunerősítő, fokozza a sejtosztódást és a szervezet regenerációs folyamatait. 

Mindenképp por formájában vásárold meg! A por és folyadék formának mindig jobb a felszívódása mint a kapszuláknak!



K o l l a g é n

A kollagén a szervezet fő proteinje.Mindenben benne van: a csontokban, a bélben, a fogakban, az izmokban. Mindenhol. A test minden nap előállítja, de a kor előrehaladtával a termelése lassul.Nagyon nagyon NAGYON fontos, hogy pótold! Ízületi problémákra kifejezetten ajánlott, hiszen az ízületi porc szerkezet több mint 60% -a kollagénből áll! Ha okos vagy, és előre gondolkozol, azért a 80 éves éned nagyon hálás lesz, több szempontból is .Nagyon sokan akkor próbálnak meg tenni az egészségükért, mikor már valami probléma merül fel, pedig apró pici dolgokkal iszonyatosan tudod támogatni a szervezeted működését. Gondolj bele.. ha a főnököd mindig csak hajt Tèged, ha mindig csak a munkát adja, ráadásul nehezített pàlyán, akkor bizony az erőd alább fog hagyni egy idő után. Hát mèg ha mindezt fizetés nélkül várná Tőled... nem lenne túl szuper dolog igaz? A szervezeted ugyan így működik. Ha támogatod, -jelen esetben a kollagénnel-, akkor nem fog recsegni ropogni mindened.. nem úgy fogod felvenni a leesett lakáskulcsod a földről, mintha megmásznád a Mount Everest-et és nem lesz olyan a bőröd 50 évesen, mint egy kiürült tejes zacskó.  Persze ne csak a kollagéntől várd a csodát, de már egy nagy előre lépés ha beiktatod az életedbe.