Teljes életmód váltás
 

💫A m i t   t u d n o d   k e l l   r ó l a
 

Első körben egy kérdőívet kell kitöltened, ahol mindent megtudok Rólad, hogy a lehető legpontosabb étrendet/életmódot tudjam összeállítani Neked.
Minél több mindent tudok rólad, annál pontosabb programot tudok Neked felállítani. 
 
(Ha Valakinek már nagyon régóta vannak egészségügyi problémái, akkor érdemes egy fogászati röngtennel, alap vérképpel, pajzsmirigy hormon vérképpel, női/férfi hormon vérképpel kezdeni a programot, hiszen ezzel még tisztább képet kapok az állapotodról)

A programban mindent megtanítok Neked, amit én tudok, minden apró dologra kitérek és Rád szabom az életmódot, és SOHA többen nem kell segítséget kérned ezzel kapcsolatban senkitől.
 
A program nem konkrét recepteket tartalmaz és nem konkrét márkákat. Az élet változik, és a termékek is változnak a polcokon. Megtanítom, hogy mit, mikor, milyen elkészítési módszerrel érdemes fogyasztanod, hogy elkerüld a kaja kómát, és azt is, hogy mit egyél bűntudat nélkül, ha nassolni van kedved.
Egy jól felállított étrendben nincs éhezés, a bőr gyönyörűen ragyog, a menzesz pontos, a tested egészséges, és ezáltal egy fitt formát is felvesz.
 
Cèlom, hogy ne legyen soha többet szükséged sem rám, sem pedig senki másra ezzel kapcsolatban az étrend átadása után, maximum abban az esetben, ha változik az életed. (Várandós leszel, vega èletmódra váltasz, stb..), azonban ilyen esetekben is, csak egy kicsit kell alakítani az "étrenden", amit 1 konzultáció keretein belül meg is tudunk beszélni.

A program tartalmaz egy 28 napos étrendet is, ami ráhangol a tudatosságra.

28 napos étrend nem másról szól, mint hogy újraindítjuk a szervezetet. A bélflóra felfrissül, a testedből kiürül a méreg anyag, a szervezet feltöltöltődik vitaminnal, ásványi anyaggal, jó minőségű zsírral, szénhidráttal és fehérjével.

A 4 hét alatt teljesen átalakul az emberi test. A zsír csökken, az állóképesség,a fizikai és mentàlis állapot pedig javul.
Semmi trükk, vagy csoda nincs benne, egyszerűen mindenből grammra pontosan annyit kap a tested, amennyire szüksége van ÉHEZÉS NÉLKÜL! 

Az étrendben több opcióból választhatsz minden étkezésnél.

Tökéletes kezdőlökés egy életmódváltás előtt, de én például az esküvőm előtt is így étkeztem, hogy minél jobban ki tudjam hozni magamból a maximumot.

Érdemes évente 1-2 x megismételni, (karácsony és húsvét után), hiszen ezzel a fajta étkezéssel valóban eltűnnek a makacs zsírpárnák.

Átlagosan 4 kg tól tud megszabadulni egy normál testalkatú ember, 75 kg felett pedig ez a szám még nagyobb. (110 kiló felett például minimum 9 kiló) A teljes életmód váltó program ára:  
70. 000 ft


Jelentkezéshez kérlek töltsd ki az űrlapot, és 12 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot.