Az vagy amit megeszel


A mai világban nagyon nehéz eldönteni, hogy milyen étrendet kövessünk az egészséges külsőért és belsőért. A hiba sokszor ott kezdődik, hogy étrendet keresünk, nem pedig életmódot. Naponta futok bele olyan mondatokba, melyek után fogom a fejem..Egy EGÉSZSÉGES és TUDATOS táplálkozás nem a vegánságot (a sok tartósított mű húspótlót) a paleo életmódot ( a sok zsírt..) vagy a gluténmentességet jelenti..
Ha nem rendelkezel semmilyen betegséggel, akkor számodra az az egészséges, ha minden eszel. Szükséged van gabonára, olajos magokra, élőflórára.. Szükséged van SZÉNHIDRÁTRA, FEHÉRJÉRE, ZSÍRRA, ROSTOKRA, SÓRA, ÁSVÁNYI ANYAGOKRA ÉS VITAMINOKRA!
Természetesen a legfontosabb, hogy ezek a legjobb minőségűek legyenek, és segítsék egymást a szervezetedben.

Minden ételnek meg van a helye és az ideje az életedben.
Az egészséges étkezés nem ott kezdődik, hogy megveszed a gluténmentes csomagolt kenyeret, vagy a cukor mentes csokit. Ha így gondolod, akkor nagyon rossz úton haladsz.

A tudatos táplálkozással olyan betegségek kialakulását előzöd meg, mint a meddőség, szív és érrendszeri problémák, alzheimer kór, cukorbetegség és még sorolhatnám. A tudatos táplálkozásból nyered az erőd a mindennapi létezéshez. Ha erre TE magad nem fektetsz elég hangsúly, ha Te nem változtatsz az étkezési szokásaidon, akkor ki fog? Nem véletlenül van az a mondás, hogy " az vagy amit megszel". Aknék, pattanások, evés közbeni izzadás, köhögés, zsíros bőr, lassan növekedő haj és köröm, evés utáni "kaja kóma" és társai... Ha azt gondolod, hogy ez a normális, akkor had mondjak egy titkot... a tudatos táplálkozás mellett ilyenekkel nem találkozol.

Azonban ezek még a megfordítható kategóriába tartoznak...

Vannak olyan betegségek, amiket ugyan úgy az étkezésünk befolyásol, de már nem visszafordíthatóak. Sajnos vannak betegségek, melyeknél nem csak az a fő szempont, hogy tudatosan étkezzen az ember. Vannak olyan élethelyzetek, ahol sajnos szigorúbb keretek közé kell fogni a táplálkozást. Beszélhetünk itt hormonális problémákról, cukorbetegségről vagy pajzsmirigy betegségről, ahol nagyon fontos az, hogy hány órakkor étkezel, mit eszel és, hogy hogyan is van elkészítve az adott étel. De ott van pèldául a hisztamin érzékenység is, ahol az sem mindegy, hogy hány órát töltött az ebéded a hűtőben.
Sajnos ezek a betegségek az ember egész életét befolyásolják. Itt nem azért változtat valaki az étkezési szokásain, hogy formás teste legyen, hanem azért, hogy újból tudjon egészségesen élni. 

Ha régóta nyomon követsz, biztos hogy hallottál már arról, hogy hány család kialakulásában vettem részt. 

Eddigi pályafutásom során 68 baba fogant meg a segítségemmel. Olyan babák, akiknek az anyukájuk hormonális problémákkal küzködtek, és sok esetben a menstruáció sem volt jelen az életükben. Most még is itt vannak ♥️
Nincs csoda szer. Egyszerűen csak azt kapja a szervezet, amire szüksège van.
 
De nem csak a babák életében segítettem.
Rengeteg gyógyszer (pajzsmirigy alu-vagy túlműködés esetén) került kukába az étrendek betartásával.
Szeretném, hogy az emberek valóban megértsék, hogy mennyire fontos is az étkezés.

Munkám során nem csak az iskolákból szerzett tapasztalataimat hasznosítom. Folyamatosan kapcsolatban vagyok a keleti orvoslást használó orvosokkal, nőgyógyásszal, bőrgyógyásszal, természet gyógyásszal. Nap mint nap..
Próbálok rájönni, összefüggésekre, keresem az
ok-okozati viszonyokat, hogy minden embernek, aki az én segítségemet kéri, valóban tudjak segíteni. ( Sajnos a Covid-19 óta erre a kutatásra még nagyobb szükség van.. )

Fontosnak tartom, hogy ne átlagos étrendeket írjak az embereken, hanem teljesen személyre szabottat, hiszen teljesen máshogy él egy huszonéves egyetemista, egy vállalkozó, vagy egy babával otthon lévő anyuka.

Az ókori Kínában az egészséget harmóniának, a betegséget a harmónia megbomlásának, a gyógyulást pedig a megbomlott harmónia helyreállításának tekintették.Tudtátok, hogy a hagyományos kínai orvoslás egyik fő célja az egészségmegőrzés? A nyugati orvostudomány a gyógyításra helyezi a hangsúlyt, és a megelőzésre csak nagyon kis figyelmet fordít. Amit ma megelőzésnek neveznek mint például a szűrővizsgálatok, az csak a már meglévő betegségek korai felismerése, tehát nem valódi megelőzés.Az ősi Kínában az orvosok rendszeres juttatásokat kaptak a páciensektől és ezekből a juttatásokból éltek. A páciens azért fizetett az orvosnak, hogy egészséges maradjon, nem azért, hogy meggyógyítsa, ha beteg.Azt az orvost tartották nagy becsben, akinek egészséges páciensei voltak, és egy hírneves orvos igencsak vagyonos emberré válhatott, ha értette a dolgát.Ha egy orvos páciense olyan betegségben betegedett meg, amely megelőzhető lett volna, nem fizetett többé az orvosának, amíg az meg nem gyógyította. Ha egy orvosnak túl sok betege volt, előfordulhatott, hogy az orvost elüldözték ,börtönbe zárták, vagy kivégezték.Ha a császár betegedett meg olyan betegségben amely megelőzhető lett volna, kivégezték az orvosát.A kínaiak nem a sorsot okolták akkor, ha megbetegedtek, hanem úgy gondolták, hogy a betegségeknek az életvezetésben, vagy más külső körülményben rejlik az oka, ami azt jelenti, hogy a megelőzéshez a páciensek aktív közreműködésére volt szükség.

ÁRLISTA

Konzultáció személyesen vagy online

5 000 Ft

4 hetes tisztító/ regeneráló étrend

Részletekért kattints: https://www.pestililla.hu/28-napos-kihivas/

14.900Ft

Teljes életmód váltás

-Tartalmazza a 4 hetes tisztító étrendet

💫A m i t  t u d n o d  k e l l  r ó l a
Első körben egy kérdőívet kell kitöltened, ahol mindent megtudok Rólad, hogy a lehető legpontosabb étrendet/életmódot tudjam összeállítani Neked.
A programban mindent megtanítok Neked, amit én tudok. Rád szabom az életmódot, és SOHA többen nem kell segítséget kérned ezzel kapcsolatban senkitől.
Nem konkrét recepteket tartalmaz a program, és nem konkrét márkákat. Az élet változik, és a termékek is változnak a polcokon. Megtanítom, hogy mit, mikor, milyen elkészítési módszerrel érdemes fogyasztanod, hogy elkerüld a kaja kómát, és azt is, hogy mit egyél bűntudat nélkül, ha nassolni van kedved.
Egy jól felállított étrendben nincs éhezés, a bőr gyönyörűen ragyog, a menzesz pontos, a tested egészséges, és ezáltal egy fitt formát is felvesz.
Cèlom, hogy ne legyen soha többet szükséged sem rám, sem pedig senki másra ezzel kapcsolatban az étrend átadása után, maximum abban az esetben, ha változik az életed. (Várandós leszel, vega èletmódra váltasz, stb..)), Azonban ilyen esetekben is, csak egy kicsit kell alakítani az "étrenden", amit 1 konzultáció során meg is tudunk beszélni. 

70 000 Ft

Speciális étrend

Egészségügyi problémák, diagnosztizált betegségek kezelésére

50 000 Ft

Baba projekt

További részletek: https://www.pestililla.hu/babatervezes/

115.000 Ft

A tanácsadás kiterjed az alábbi esetekre

Általános életmód váltás

Fogyás/ hízás

Inzulin rezisztencia

Cukor betegség

Hisztamin érzékenység

Ételallergia

PCOS

Hashimoto

Babatervezés/ Várandósság/ Szoptatás / terhességi cukorbetegség

4 hetes tisztító étrend / szervezet felfrissülése és regenerálása éhezés nélkül. minimum 4kg súlyvesztéssel)

Pajzsmirigy túlműködés/ alulműködés

Sporttáplálkozás

Emésztőrendszeri problémák

Szív és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás

Felszívódási problémák

Epe problémák

Gyermek étrend


Receptekért és tanácsokért látogass el az instagram oldalamra.